Gryts Varv Båtklubb

Som medlem i Gryts Varv båtklubb får du mer än 250 nya vänner med båtar och sjöliv som ett av dina största intressen. Förutom trevlig gemenskap och nya vänner får du många fördelar och erbjudanden.

Medlemsförmåner

 Det finns många fördelar med ett medlemskap oavsett om du har båt eller inte. Här presenteras ett axplock:

 Rabatt på utvalda inköpsställen
I en ständigt pågående aktivitet söker vi samarbetspartner som vill synas ihop med GVB, detta innebär att du som medlem kan ta del av många specialerbjudanden.

 Segla jolle, ut och fiska
Vi har  två fina 2-kronor, segeljollar som passar både yngre och äldre där man kan segla 2 personer tillsammans. Klubben har också tillgång till en My20 som medlemmarna kan nyttja för segling, och en mindre fiske-/turbåt med en sprillans ny Mercury 5hk.

Klubben har även 2 SUP-brädor som man kan låna. Längst ute på bryggan vid varvet finns även en vedeldad badtunna för sköna bad oavsett utomhustemperatur.

Gemensamma sommaraktiviteter
Evenemangskommittén, har alltid något intressant på gång som man kan hänga på, likaledes finns det en stor gemenskap som innebär att man skall känna sig välkommen att ”hänga på”

Vinteraktiviteter
GVB arrangerar mer kring vinterhalvåret såsom resor till mässor, bjuder in föredragshållare, utbildningar samt en och annan trevlig fest under den tid på året då båtarna ligger på land. Mer om detta framgår i våra infoblad samt på anslagstavlan.

Gratis båttidning
Som medlem i GVB får du utan kostnad tidningen Båtliv direkt hem i din brevlåda. Det är Sveriges största båttidning som ges ut av Båtunionen. En läsvärd tidning med nyheter, reportage och annonser.

Fördelaktig båtförsäkring
Som medlem i GVB kan du teckna en fördelaktig försäkring i Svenska Sjö. Ett försäkringsbolag som verkligen kan båtar och som också har anpassat villkoren efter båtägarnas verkliga situation. Vi jobbar också på att sluta avtal med flera försäkringsgivare som riktar sig specifikt till GVB som klubb, då dessa önskemål framkommit.

Till sjöss
GVB skall försöka att på sikt ordna mindre former av s.k. eskaderseglingar till trevliga hamnar/vikar och genom detta stärka vår VI känsla i klubben. Både motorbåtar och segelbåtar är naturligtvis välkomna, då vår prioritering ligger på gemenskap till sjöss.

GVB hyllan 
Tillgång till vår (nybyggda sommaren 2014) GVB hylla med partytält vid parkeringen där alla är välkomna upp och grilla samt nyttja möblemanget och träffa sina grannar och utbyta tankar med varandra. Att sitta på de många m2 och se solen gå ned i goda vänners lag är mycket uppskattat. Hyllan byggdes av medlemmar och sponsrades av företag samt Gryts Varv.

Attribut
Som stolt medlem i GVB för din båt GVB flagg/vimpel samt dekal som visar att du är medlem. Vi har även klubbkläder, se mer under köp/sälj. Du erhåller också ett unikt medlemskort i appen Cardskipper som kan användas för att erhålla förmåner med utvalda leverantörer.

Här kan du läsa ett reportage om klubben som publicerades i Båtliv nr 3/2016